F06 tillsammans med ÖIB dam.
Hela gänget efter den gemensamma träningen 2019-02-25
Vi var inbjudna till matchen mellan ÖIB och Dalen, under matchen var det utlyst ett läktarkamp där det ungdomslag som hejade på damerna bäst skulle vinna ett pris, priset som vår underbara tjejer vann var att få vara med på en träning tillsammans med damlaget. Denna träning genomfördes måndagen den 25/2-19.
Våra tjejer fick mycket beröm från ÖIBs tränarstab.
Tvättråd
2020-01-08 13:07

Hej.

Såg att en påminnelse angående tvättråd för matchtröja är på sin plats.

Matchtröjor

Tvättas ut och in

40 grader.

Ej sköljmedel!

Ej torktumling!

Vid missfärgad/borttappad/förstörd tröja så erläggs en avgift på 500 SEK till berörd spelare.

Utdrag ur klubbhandboken:

13.4 MATCHKLÄDER Matchställ består av orange tröja, svarta shorts, och Intersports svart/orange knästrumpor, allt i enlighet med den klubbkonfektion som presenteras på hemsidan. Samtliga spelare skall ha enhetligt matchställ enligt gällande klubbkollektion (tröja, shorts och strumpor). Klubben håller spelarna med matchtröja. Spelarna köper matchshorts och matchstrumpor enligt gällande klubbkollektion via avtalad butik. Spelaren ersätter förlorade/ej brukbara matchtröjor genom att betala för dessa. Kostnaden för förlorad/ej brukbar matchtröja är 500 kr. Varje lag beslutar själva om matchtröjor förvaras hos spelaren under säsongen eller samlas in efter varje match.

Sponsorhuset F06
2019-11-12 07:44

Stöd ditt lag genom att handla via sponsorhuset.

Kan även i Chrome(webbläsare) lägga till Handla Smart då missar du inte möjligheten att sponsra Ditt lag.
Klicka på länken https://www.sponsorhuset.se/moalvensibkf06/tips-till-foreningen/handla-smart/ för att få mer info om hur det fungerar.

För att laget skall kunna ta del av pengarna så måste ett konto kopplas samt att lagsidan måste aktiveras. Mer info fås via Sponsorhuset.

Innebandyläger.
2019-10-11 16:07
Läger för flickor födda 2006, i Härnösand 28 oktober - 29 oktober.

Här hittar ni detaljerna - klicka på mig!

I dokumentet finns en direktlänk till anmälan!

Informationen finns även på Facebook (Västernorrlands Innebandyförbund), dela gärna detta i era egna medier och till vänner!
Träningar v10.
2019-02-26 11:08
Hej.
Vi kör träning tisdag 5/3 Sporthallen 19:15-20:30.
De som kan träna tisdagen kommer som vanligt, vi kör inget minantal.
Träningen på torsdag 7/3 UTGÅR.

//Ledarna (genom Jocke)

Matchställ.
2019-02-05 07:09
Hej.
Klubben har fått en varning att det inte används rätt matchkläder under matcher/sammandrag. Under en match/sammandrag för ett av lagen var en observatör på plats och uppmärksammade att kläderna inte var enligt avtal med klubben.
Då klubben har avtal med Intersport och Umbro måste vi spela med svarta shorts av märket Umbro och svarta strumpor med orange InterSport logga.
Strumpor och shorts köps på InterSport, uppge klubbtillhörighet Moälven IBK, vi har lite rabatt.
Det är viktigt att vi har rätt kläder då avtalet ger bidrag till klubben som klubben kan gå miste om. (Vår svarta tröja vi spelar i ibland har vi fått godkänt att använda, är Umbro)
För att vi i F06 inte ska bli det "svarta fåret" och äventyra detta avtal önskar vi att shorts av märket Umbro införskaffas innan nästa match (10/2)
Via denna länk https://team.intersport.se/team/moalvens-ibk/ kommer ni till klubbkollektionen där även de rabatterade priserna visas.

//Jocke