Scandic Örnsköldsvik

Domararvode vid inställda matcher
2022-01-25 03:34

I helgen som var så blev mängder av matcher inställda eller framflyttade.

Tyvärr så kommer det nog bli fler inställda/flyttade matcher framöver precis som det nu blev i helgen.

Här kommer en liten notis om vad som gäller vid inställda matcher:

Inställt mer är 24 timmar innan match: Inget arvode

Inställt mindre än 24 timmar innan match: 1/2 arvode

Inställt när du är på väg till match eller kommit fram till hallen: Fullt arvode

Pontus Nordin

Förtydligande restriktioner från 1 dec.
2021-12-02 17:32

Det vi föreningar i Örnsköldsvik kom överens om var att vid samtliga matcher/sammandrag/cuper skall vi utföra kontroll av vaccinationsbevis.

Detta för att...

• Ingen av oss vet hur många som kommer att sitta i publik.
  • Vid enkelmatcher så kommer lag att samlas före egen matchstart om det har match efter pågående, då blir det per automatik åskådare ifall de sitter på läktaren en liten stund. Med det så stiger publiksnittet rätt snabbt.
  • Vid enkelmatch så kan det även vara så att lag har spelat före och kanske stannar kvar för att titta på nästa match. Publiksnittet ökar.
  • Vid sammandragen så blir det mycket folk i omlopp då matcher avslutas, påbörjas, väntan på nästa match och så vidare. Blir fort mycket publik.
  • Cuper är inte vi i Moälvens IBK arrangörer av. Så där blir inte vi berörda mer än om vi skall medverka i en cup, då måste vi visa upp vårt vaccinationsbevis.
  • Tänk på att även informare tillresta lag.
  • Vi måste hålla koll vid dörren under hela tiden som vi är arrangörer. Kommer ny arrangör så får ni komma överrens när ni skall lämna över ansvaret.

Hoppas detta var till hjälp i era funderingar

Extra matchvärdar pga nya restriktioner
2021-12-01 14:05

Vi tog oss ett snabbt beslut och har gjort en akut beställning på extra matchvärdsvästar.

Alla lag kommer att få kvittera ut västar när vi fått hem dom.

I de bästa världar så har vi de nya västarna hemma inför nästa helgs matcher.

Fram tills dess får ni använda er av vanliga västar.

Aktuella utbildningar
2021-09-27 17:32

Det fylls hela tiden på med utbildningar att ta del av, både de obligatoriska utbildningarna som krävs för att vara ledare men även andra inspirerande och frivilliga utbildningar.

Aktuella utbildningar som genomförs av Västernorrlands Innebandyförbund hittas här: https://www.innebandy.se/vasternorrland/tranare/ga-en-utbildning/aktuella-utbildningar/

Aktuella utbildningar som genomförs av RF-SISU Västernorrland hittas här:

Mer information om vad förbundet och föreningen har för några krav gällande utbildningar samt vad du ska tänka på när du anmäler dig till en utbildning hittas här:

På samma länk som ovan hittar du även information om ett antal böcker du kan låna av föreningen.

Övningsbank
2021-09-22 08:46

Nu finns det under fliken Dokument en mapp som heter Övningsbank.

(Kan bara ses ifall ni är inloggad som ledare)

Där under finner ni lite olika övningar för bollbehandling, pass, skott, försvar, mottagningar och målvakt.

Under varje fil så ligger det flertalet övningar och i olika svårighetsgrader.

Kommer inom kort, ifall det går att försöka uppdatera efter nivå. Fram till dess får ni leta er fram till anpassad nivå.

Hoppas det kan vara till hjälp när idetorkan slår till.

Nya matchklockor
2018-01-22 10:24

Gene, Änget och Park är nu utrustade med matchklockor och på Högland har det bytts till samma matchklocka.

Manöverenheterna hämtas på Lokalbokningen, på Högland är manöverenheten inlåst i samma skåp som tidigare.

Bifogar manual för manöverenheten  Manual matchklocka.pdf »

Ring lokalbokningen innan manöverenhet skall hämtas, 0660-88114.

Vid bokning av boende på Scandic Örnsköldsvik. För bästa pris, kontakta ordförande 070-6980888