VÄLKOMMEN

Julklappsdagar Intersport 11-15dec
2019-12-11 11:06

Missa inte julklappsdagar hos vår samarbetspartner Intersport 11–15 december. Passa på att handla sport och sportmode från välkända varumärken - just nu med minst 25% rabatt på allt. Ge bort sport i jul! Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 11–15 december på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.

191211_Julkappsdagar.pdf »
Örnsköldsvik IBK vs IBF Dalen - Gratis inträde
2019-11-21 03:38
ÖIB herrar DIV 1 hälsar alla Moälvens IBKs medlemmar och föräldrar välkomna till att se en rafflande match på Skyttis under lördagen den 23 november. Matchstart 16:00

Gratis inträde(meddela att ni kommer ifrån Moälvens IBK, Peter Abrahamsson i ÖIB är vidtalad)

Ha gärna på er matchtröjorna när ni hejar fram ÖIB till en viktig seger.

I skrivande stund är det inte helt klart med vem som kommer att vakta kassen för ÖIB. Men det kan vara vår ledare i P07 som har det ärofyllda uppdraget, Andreas "Snoken" Jonsson.

Vi ses på plats!

Matchtröjor
2019-10-25 12:40
Vi har stora problem med saknade matchtröjor framförallt de svarta(finns kanske även någon ny orange på vift)
Därför så kommer detta mejl till alla aktiva samt de som tidigare slutat i Moälvens IBK.

Vi önskar att alla letar igenom alla skrymslen och vrår där hemma ifall ni har  någon tröja kvar.

Skulle ni hitta någon tröja så vore det gulligt om ni kunde lägga den i en påse och sedan lämna den i brevlådan på Pundvägen 12 så snart som möjligt.

Tack för hjälpen och trevlig helg!

Pontus Nordin
Moälvens IBK
Ledare
Uppdaterat Telefonnummer
2019-10-20 21:11, Ledare
Som ni blev informerade om på den senaste ledarträffen så har nu Moälvens IBK ett nytt telefonnummer att ringa vid föreningsfrågor.
070 - 698 08 88, Svarar i mån av tid.

Hoppas ni kan respektera att det gamla numret är privat, håll era frågor och funderingar till det nya numret.

Bäst är att skicka meddelande via WhatsApp.
Länk till WhatsApp https://wa.me/46706980888

Vanliga sms blir tyvärr inte besvarade, då den funktionen är spärrad.
Istället så går det bra att mejla till info@moalvensibk.se alternativt då WhatsApp.

Alla lag har blivit kopplade till en grupp via WhatsApp för frågor gällande laget.
Gruppnamn t.ex F09 Fören.Frågor MIBK
Använd er av gruppen ni är kopplade till, då får alla ledare svar samtidigt.
Har lagt till samtliga ledare som har WhatsApp i respektive grupp/lag.

Sen om det gäller material eller annat så finns det mer mejl och nummer under http://www.moalvensibk.se/sida/?ID=115524
Uppdaterat telefonnummer
2019-10-10 10:33
Moälvens IBK har nu ett föreningsnummer att ringa vid föreningsfrågor.
Svarar i mån av tid.

Bäst är att skicka meddelande via WhatsApp.
Länk till WhatsApp https://wa.me/46706980888

Se under kontakt för mer info om andra nummer alternativt mejl till föreningens kontakter.