VÄLKOMMEN

Uppdaterad integritetspolicy
2019-08-09 12:30

Genom detta inlägg efterfrågar vi ditt samtycke till behandling av personuppgifter. Nedan följer en beskrivning av vad ditt samtycke till behandling av personuppgifter innebär.

Samtycket begärs in av Moälven IBK. Föreningen är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som behandlas inom ramen för samtycket. För att Moälven IBK ska kunna bedriva sin verksamhet behandlas personuppgifter för olika ändamål kopplade till verksamheten. De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, personnummer, kontaktuppgifter såsom adress osv, målsmans namn samt kontaktuppgifter. Mer utförligt beskrivs detta på vår hemsida under Om klubben/Integritetspolicy.

Du har enligt dataskyddsförordningen rätt att få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Om ni inte samtycker till att Moälven IBK behandlar personuppgifter om mig samt mina barn som är verksamma i föreningen i enlighet med det ovanstående ber vi er kontakta styrelsen för diskussion/åtgärd.

Föreningsdagar Intersport
2019-08-08 16:16

Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar!

Den 14–18 augusti önskar vi alla våra medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken* Passa på att handla sportutrustning och kläder inför skolstarten och höstens idrottssäsong.

Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden Förening25 på intersport.se

Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 14–18 augusti på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik,
föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.

Inskrivning P/F 12
2019-06-13 12:28
Under september månad kommer inskrivning för flickor och pojkar födda 2012 att ske.
Exakt datum och plats kommer att läggas upp på hemsidan.

Det kommer även att delas ut flygblad på följande skolor en till två veckor före satt datum.
Mycklingskolan, Överhörnäs/Billsta och samt Själevadskolan.

Det finns även en liten anmälningssida under Om klubben »

Från och med vecka 24 så har föreningen mer eller mindre tagit sommarlov.
Något svar direkt kan då tyvärr dröja.
Vid akuta frågor och funderingar så kan man nå styrelsen via telefon och mail Kontakt »

Från och med vecka 31 börjar vi smått återgå till full tjänst.

Trevlig sommar!
Sommartider
2019-06-13 12:07
Från och med vecka 24 så har föreningen mer eller mindre tagit sommarlov.
Något svar direkt kan därmed dröja.

Från och med vecka 31 börjar vi smått återgå till full tjänst.

Trevlig sommar!

//Styrelsen