VÄLKOMMEN

Publik
2020-09-25 19:20
I nuläget så är det EJ tillåtet med publik på några träningsmatcher/matcher som är i Moälvens IBKs regi.
Riskbedömningar/Krisplaner med mera måste göras innan för att publik skall få närvara.

Under vecka 40 så kommer Moälvens IBK, G/K, ÖIB, Nätra och Jäbo att hålla ett gemensamt möte mellan ordföranden för att försöka likrikta mellan alla föreningar. Där och då kanske även göra en gemensam riskbedömning/krisplan., Vi får de vart och hur detta slutar.

Detta publiksförbud gäller tills annat sägs.

/Styrelsen
Medlemsavgifter skickade
2020-09-17 09:58
Nu är medlemsavgifter skickade till alla lag födda 2010 - 2005.
Yngre spelare födda 2013 - 2011 kommer att skickas ut under nästa vecka. Detta då matcher är lite längre bort i tid för de yngre. Licenser måste hinna fixas innan första match för de äldre.

En del funderingar kommer säkert att bli då en del fått familjeavgiften på en separat faktura.
Systemet som gör denna fakturering håller koll på vilka som har en familjekoppling.
Mindre administrativt jobb för den som jobbar med ekonomin, ideell basis.

Föreningskväll har blivit vecka
2020-09-17 09:56
Den tidigare föreningskvällen har nu blivit ändrad till en hel vecka.
Detta då vi lever i en lite annorlunda tid med Covid-19.

Vi hoppas och tror att ni kommer att uppskatta att ni nu har en hel vecka på er att pröva ut och titta på lite innebandymaterial.

Passa även på att pröva ut profilkläder, klubbor m.m

Ni prövar ut profilkläderna klubbor m.m i butik, lägger sedan er beställning via https://team.intersport.se/moalvens-ibk detta för att ni skall kunna få ta del av bland annat rabatten.

Glöm heller inte att koppla ditt Intersport Club medlemskap till Moälvens IBK för att samla BONUS poäng till dig själv, samt för att stödja Moälvens IBK.
Har ni inget Club medlemskap så går det bra att registrerar sig här https://www.intersport.se/club-intersport/

Årsmöte avklarat
2020-09-09 20:32
Under gårdagen så hölls ett årsmöte.

Avgående Camilla Ågren(lokalansvarig) och Therese Nordin(Ekonomiansvarig).
Vi tackar Camilla och Therese för allt som de gjort. De kommer att vara saknade.

Vi passar även på att tacka Maria Lundqvist och Pontus Nordin för att än en gång tagit sig an uppdrag i styrelsen.

Nyvalda blev Henrik Jonth, Hans Danielsson & Jonas Hägglund. Konstituerande möte hålls om några dagar.
Inskrivning 2013
2020-09-05 13:45
Under förmiddagen idag så kom ett antal personer för att få lite information om hur Moälvens IBK.
Även lite info om hur många som hade anmält sig till flickor och pojkar, nuläget pojkar 12st & flickor 10st till antalet.

Fick på plats veta att de elever som går på Själevadsskolan fick under fredagen med sig informationsbladet hem, om att inskrivningen skulle äga rum idag lördag.
Vid lunchtid på måndagen så lämnades dessa infoblad ut till Myckling, Haffsta och Själevadsskolan.

Jag kan inte annat än att beklaga att inte skolan delade ut det tidigare.
Min killgissning är att ni som inte var på plast kommer att kunna få info genom de föräldrar som var på plats under förmiddagen.
Kolla under lagen så ser ni vilka som anmält sig, någon av dessa har förhoppningsvis någon information att vidarebefordra.
Om det är några oklarheter och funderingar så går det bra att maila till info@moalvensibk.se

Pontus Nordin
Ledare, 21/09 16:51