VÄLKOMMEN

Inskrivning för nya spelare födda 2012
2019-08-30 20:45
Inskrivning för nya spelare födda 2012 kommer att ske tisdagen den 24 september kl.18:00

Lokal: Församlingshemmet Själevad
Skyddsglasögon
2019-08-30 08:29

Som Svensk Innebandy skrev om i våras ändrades reglerna för skyddsglasögon den 1 juli i år. Regeln säger att spelare som deltar i tävling avsedd för åldersklass* röd, 16 år eller yngre, ska bära godkända skyddsglasögon.

*Samtliga spelare i klasserna grön, blå och röd eller motsvarande ska bära skyddsglasögon vid match. Detta gäller oavsett spelarens födelseår.

Glasögonkravet gäller exempelvis i distriktslags-SM 16 år och P16-SM (USM).
Glasögonkravet gäller inte exempelvis JAS eller Damer/Herrar division 3.

Glasögonkrav
Grön klass 0-9 år
Blå klass 9-12 år
Röd klass 12-16 år

Bakgrunden till denna förändring är att regelhandboken föreskriver att spel utan glasögon ska innebära två minuters utvisning om inte spelare sätter på sig glasögon efter uppmaning från domare.
Samma regler ska gälla för samtliga spelare på planen under en match.

Spelare med särskilda skäl omfattas av en generell dispens från detta krav. Särskilda skäl anses som:

- Medicinska skäl (synfel som korrigeras med glasögon).

Mer information kan fås via följande länk https://www.innebandy.se/regler-direktiv/fore-och-under-match/skyddsglasogon/

I klubbhandboken står följande

§13.3  SKYDDSGLASÖGON

MIBK har bestämt att samtliga spelare skall bära skyddsglasögon både vid träning och match. Lagens tränare är skyldiga att se till att denna regel efterlevs. Spelarna köper dessa själva hos Intersport Örnsköldsvik.

De spelare som måste ha vanliga glasögon under spel behöver inte använda skyddsglasögon.

Årsmötets lokal bestämd
2019-08-26 11:01
Årsmötet kommer att håller i Matteussalen vid Själevads församlingshem.
Föreningskväll Intersport
2019-08-19 14:19
Moälvens föreningskväll kommer att vara torsdagen den 5 september mellan 17-19.
Denna kväll är i första hand till för oss att pröva ut profilkläder om man inte har sedan tidigare.
Det kommer även att finnas andra erbjudanden under kvällen.

Viktigt att notera är att det har skett en del ändringar i föreningens klädprofil och vi kollar i skrivande stund upp hur och vad vi skall ersätta dessa kläder med.

Vårt råd är att avvakta att köpa profilkläder så som träningsoverall, strumpor shorts m.m före denna kväll.

Klubbor skor och andra produkter som rör innebandyn kan ni köpa. Vid osäkerhet kan ni även fråga personalen på Intersport vad som är profilkläder och inte.

Uppdaterad integritetspolicy
2019-08-09 12:30

Genom detta inlägg efterfrågar vi ditt samtycke till behandling av personuppgifter. Nedan följer en beskrivning av vad ditt samtycke till behandling av personuppgifter innebär.

Samtycket begärs in av Moälven IBK. Föreningen är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som behandlas inom ramen för samtycket. För att Moälven IBK ska kunna bedriva sin verksamhet behandlas personuppgifter för olika ändamål kopplade till verksamheten. De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, personnummer, kontaktuppgifter såsom adress osv, målsmans namn samt kontaktuppgifter. Mer utförligt beskrivs detta på vår hemsida under Om klubben/Integritetspolicy.

Du har enligt dataskyddsförordningen rätt att få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Om ni inte samtycker till att Moälven IBK behandlar personuppgifter om mig samt mina barn som är verksamma i föreningen i enlighet med det ovanstående ber vi er kontakta styrelsen för diskussion/åtgärd.

P10, 05/09 21:55
Dam U16, 05/09 08:47