Välkommen
På denna lilla enkla sida kommer det att dyka upp information till våra målvakter gällande träningar och annat som rör målvakter.

Vi kommer med jämna mellanrum under säsongerna att försöka bedriva en del målvaktsutbildning.
Brist på kursledare
2019-02-20 21:00
Vi har under ett antal månader försökt att hitta någon som kan tänka sig att ta några svängar extra träning med målvakterna. Tyvärr så har vi msslyckats med rekryteringen av utbildare.

Dyker vi på någon så kommer det en förfrågan till samtliga målvakter att närvara på dessa tillfällen.
Genomförd målvaktsutbildning
2017-02-15 23:58
Med inlånade målburar från Mattsborgen och Sporthallen så genomfördes en första grundläggande utbildning under kvällen i en väldigt liten hall med dålig luft.
På plats var målvakter födda 2006 och äldre, totalt 13 stycken.
För att få kallelser
2017-01-16 15:30
Från det år då man kliver in i blå nivå(10år) så kan man höra av sig till undertecknad så man blir inlagd under truppen för målvakter.

Om man inte ligger under denna grupp så är risken stor att man kommer att missa de målvaktsträningar som kommer att anordnas.
Kallelser kommer att skickas till dessa träningar.

De målvakter som nu är i blå nivå och högre bör läggas in under målvaktstruppen.
För att hamna i denna trupp så kontaktar ni
Pontus Nordin på info@moalvensibk.se så kommer man att läggas in under truppen.

Målvaktsutbildning
2017-01-11 14:31
Tror mig kunna säga att vi nu kommer att ha den första gemensamma målvaktsutbilningen i Moälvens historia.

Vi kommer då att samla målvakter födda 2006 och äldre där vi i första hand kommer att gå igenom lite grunder och känna oss för på vilken nivå vi sedan ska lägga oss på inflr kommande träningar.

Vi kommer att hålla till i en liten hall på Sundskolan onsdagen den 15februari.