Moälvens Innebandyklubb
HJ18/Div3

Välkommen till HJ18/Div3
Bilden tagen inför säsong 2021/2022

Vi är ett glatt gäng grabbar i huvudsak födda 2006, några 2005 och några äldre "gubbar". Samt ett gäng riktigt gamla gubbar till ledare.

Vårt mål tillsammans är att nu under tre års tid att jobba på nå våra satta mål inom innebandyn, sportslighet, individuella utveckling som lagkamrat och livet i stort.

Kommer att vara en rolig, spännande, lärorik och väldigt utmanande framtid.

Stanna gärna upp och prata med oss ifall ni möter oss.

Vi ses om inte annat i någon hall i vårt avlånga land.

Referat: Moälvens IBK HJ - IFK Nyland HU
Kom och fyll hallen
2022-10-16 22:33

Kom och fyll hallen!

Hjälp oss mot en seger i seriepremiären i Herrar Utveckling en del av Div3. Segraren i denna serie går upp till division 2 efter avslutad säsong.

Kommer att bli en riktigt bra och tuff match så vi behöver allt stöd vi kan få.

De 75 första som har en Moälvens IBK matchtröja på sig får varsin vattenflaska(hämtas i kiosken).

Hoppas på ett grymt stöd matchen igenom och att vi får se ett oranget hav på läktaren.

(Kontakta moalvensibk@gmail.com senast torsdag ifall ni behöver låna gamla orangea matchtröjor för att vara en del av havet)

Vi ses!

HJ18/Div3

Referat: Moälvens IBK - Örnsköldsvik IBK
Seriepremiären avklarad
2022-09-25 21:27

Som det skall vara i ett derby, bra drag och mycket publik.

Referat: Moälvens IBK - Örnsköldsvik IBK
Seriepremiär Juniorallsvenskan
2022-09-20 14:37

Kom se oss lira och hjälp oss mot segern med era hejarop.

Finns kiosk med kaffe, läsk, gobit, godis, 50/50 lotter m.m

Scandicloppet
2022-09-13 06:50

Summering Övik Scandic Cup
2022-09-13 04:43

Första dagen för oss så startade det lite skakigt. Ligger under med 6-3 mot Sandåkerns SK efter två spelade perioder. Bestämmer sig sedan inför tredje att man skall avgöra matchen och som man gör det.

Fem mål och vinsten är på sin plats. Slutar 8-6.

Match två under lördagen var man inte alls påkopplade. Inte mycket som stämde.

Sundsvall FBC fick tyvärr göra lite som de ville mellan varven och det lönade sig. Förlust för oss med 7-1.

Vi vaknade dock upp betydligt mer påkopplade dag två och storspelade de två avslutande matcherna.

Även fast vi hade vaknat upp och gjorde jobbet så förlorades den första matchen mot IBF Dalen.

Möter man IBF Dalen så får man vara beredda på att bli ifrån körda stort.

Men vi som var på plats tar gärna en förlust om man spelar som man gjorde den dagen. Dalen brukar normalt göra åttor runt motståndarna.

Bara titta på resultatet i gruppfinalen mellan Dalen och Sundsvall FBC, matchen slutade 16-4 till Dalen.

Matchen för våra HJ18 slutade 3-0 till Dalen. Efter matchen kommer Dalen fram och ger all kred till våra killar som bjöd upp tills dans genom hela matchen. Sist vi möttes blev det 10-2 till Dalen i Umeå Scandic Cup.

Skott statistiken matcherna mellan säger en hel del.

I Umeå: Dalen - MIBK, Skott 43 mot 19, Täckta skott 9 - 31.

I Övik: Dalen - MIBK, Skott 12 mot 9, Täckta skott 4 - 9

Vi stod upp och täckte ut så bra att Dalen knappt kom till skott. För den delen så kom inte heller våra killar till så många fler skott.

Med det så kan vi säga att detta kan bli en grymt intressant säsong.

Match två för dagen mot Västernorrlands IBF gick som på dans. Matchen slutade 6-0 till våra krigare.

Boka boende i anslutning till match eller motionslopp. För bästa pris, kontakta info@moalvensibk.se