Välkommen till P06
Bilden tagen inför säsong 2018/2019
Detta är ett glatt gäng grabbar födda 2006 som krigar sig igenom alla situationer på bästa tänkbara och på det schysstaste sätt det bara går. Vi är en liten grupp som finns där för om varandra.

50/50 Lotteri
2019-11-08 15:14
Dragning för 50/50 lotteriet kommer att ske under träningen måndagen den 11 november.
Själva dragningen kommer att filmas och läggas upp här på hemsidan så man kan se dragningen i efterhand.
Vi hade gärna livestreama ifall vi kunnat.

Tack för ert stöd!

MIBK P06
Sammanhållning
2019-10-13 10:25
Med en tripp ner till Sundsvall under gårdagen så gjorde vi bort seriepremiären.

All som var på plats var rungande eniga om att grabbarna gjorde två fantastiskt bra matcher.

Som man kunde se så var många av motståndarna två till tre huvuden längre än oss. Lite David mot Goliat. Trots att lite mer än en handfull av oss är små i storlek så görs ett hejdundrande jobb där ute på planen.

Vi kan inte annat än att vara stolta över hur grabbarna bara gnuggar och gnuggar på i alla situationer.
Inte rädda för närkamper trots deras "smålek".
Vi har ett rent 06 lag som under denna säsongen kommer att möta flertalet äldre lag(beror på resultaten får fjolåret).
Och båda lagen under gårdagen var 05:or fast i det ena laget så hade man även fem stycken 04:or.

Vi är en liten trupp men krigar på oavsett. Bra uppslutning på både träning och match trots liten trupp.
Sammanhållningen samt ett härligt GO är den nyckel till varför grabbarna är där dom är.
Säsongen kommer dock att bli tuff, men med rätt tänk, driv och hjälp så kommer grabbarna att fixa det.

Vi ser framemot emot att fortsättningen blir minst lika härlig som nu starten blev.

Tack för allt ert stöd!

Ledarna

Träningsmatch P05 vs P06
2019-07-31 15:35
20 september så har vi en träningsmatch mot MIBK P05.
Kallelse kommer som vanligt att skickas ut.
Träningstiderna är nu klara.
2019-07-31 15:24
Vi har nu fått träningstider och de kommer att börja från och med september månad.

Kalendern uppdateras inom kort.
Träningsmatch 29 mars
2019-03-26 13:34
Vi har under säsongen haft ett antal träningsmatcher.
Kan vi vara uppe i totalt 12-15 stycken, allt från P07 till P05 och något flicklag. Mot lag som GK, ÖIB, MIBK.
Det har vart riktigt givande träningsmatcher. Lärt oss mycket av detta då sett vad som fungerat bra och mindre bra.

Nu under fredagen den 29 mars så kommer det förmodligen blir den sista träningsmatchen för säsongen.

Vi försöker att under matchen tänka på det som vi nött på under säsongen och samtidigt spela ihop de grabbar som under säsongens sista seriematch(lördag 30 mars) skall spela ihop.