Välkommen till HJ Utv
Bilden tagen inför säsong 2021/2022

Detta är ett glatt gäng grabbar födda 2005/2006 som krigar sig igenom alla situationer på bästa tänkbara och på det schysstaste sätt det bara går. Vi är en liten grupp som finns där för om varandra.

En helt magisk säsong
2022-05-04 16:06
Cupsegrare Moracupen
Moälvens IBK HJ har haft en riktigt fin säsong.

Cupsegrare i Umecupen för 3-4 veckor sedan och nu även en cupseger i Moracupen.
Lägg där till fina placeringar i de serier som vi vart med och spela i under säsongen.

Panta Mera Pojkar div 1A, 1:a plats.
Serie Herrjun B, 2:a plats.
Serie Herrjun A, 4:e plats.

Kommande säsong/säsonger kommer att bli riktigt utmanade då laget kommer att avancera till Herrar Div 3 och även med spel i JAS(Juniorallsvenskan) samt även spel i USM(UngdomsSM) m.m.

Det kommer förhoppningsvis att bli än mer utvecklande för grabbarna och även på sikt för innebandyn i stort inom Örnsköldsvik.
Det är i alla fall vad vi hoppas på.

Följ grabbarna på deras innebandyresa via Instagram.
Ni hittar dom på Instagram som @moalvensibkhj.
Ni följer väl?
2022-02-20 13:47
QR-kod Instagram

Ni har väl inte glömt bort att följa oss via Instagram

Innebandyappen
2022-01-08 09:33

Här nedan jag hittar du den länk som behövs för att följa vårt lag Moälvens IBK, MIBK P05/06 HJ i Innebandyappen.

Med appen kan vi alla ta bilder, filma, heja och rapportera live från våra träningar och spel.  Följ oss på Innebandyappen och sprid till alla du tror är intresserade av att följa och stötta vårt team!

Serieförfrågan
2021-10-15 04:33

Inför serieindelningen blev vi indelade i serie HJ B och i Ungdom div 1A.

Efter några dagar så fick vi även en förfrågan om att även vara med i HJ A.

Blev en hel del funderingar fram och tillbaka, fick även lite inspel från bl.a förbundet angående denna förfrågan. Till slut så blev det även så att vi även tackade JA till att även lira i serie HJ A.

Det kommer att bli en del tuffare matcher och några fler matcher än först tänkt. Blir kul att kliva upp ännu ett snäpp för att känna på större motstånd. Blir en riktigt rolig utmaning.

Lite grann som David mot Goliat.

Ännu ett själ att se fram emot denna säsongen.

Nu står vi i lite roddande med att synka ihop serierna så det inte krockar med de andra serierna.

Det bör vara klart inom några dagar vecka.

Ny spelare till truppen
2021-10-13 15:30

Under tisdagen blev det klart att Alex Öberg Eriksson(Målvakt) ansluter till truppen under veckan.

Har tidigare spelat i Moälvens IBK P05 innan han gick över till GK och sen ÖIB.

Men nu åter i Moälvens färger.

Vi hälsar Alex varmt välkommen!