VÄLKOMMEN

Publikfritt i Coronatider
2020-09-30 22:00
Under kvällen så har samtliga innebandyföreningar med personer från dess styrelser i Örnsköldsvik haft ett möte.
Föreningar som representerades på mötet var:
Moälvens IBK, Gullänget/Kroksta IBS, Höglands AIF, Örnsköldsviks IB,
Nätra IBK och Jäbo IK.

Vi i Moälvens IBK tog tidigt ett beslut angående att publik Ej får närvara på matcher/träningsmatcher.

Nu har samtliga ovan nämnda föreningar enats om att publik Ej är tillåtna på matcher/träningsmatcher på barn/ungdomsnivå.

Det är en del riskbedömningar, ansökningar, smittskydd och krav från olika håll som vi alla måste jobba mot för att detta skall kunna bli hållbart i längden. VI jobbar för att likrikta samtliga föreningar och för att hitta en lösning kring publikfrågan så snart som möjligt.
Tyvärr så är detta inget lätt pussel.
Vi hoppas att ni alla har förståelse med detta publikförbud som är satt.

Samtliga föreningar kommer att ha ett nytt möte inom kort för att fortsätta diskussionerna kring publik eller ej. Mer information kommer kring detta så fort vi har något nytt att dela med oss utav.

Pontus Nordin

(ÖIB har dock ansökt om att få ha publik på de matcher som är på elit nivå.
Gäller endast Herr Div1/Dam Allsvenskan, möjligen även JAS)
2020-09-29 04:12
Bor du en bit bort från oss och ändå vill stödja. Då går det bra att handla via QR-koden här ovan i bild.
Om du önskar stötta ett specifikt lag. Kontakta då någon av deras ledare för mer info.
Fakturor
2020-09-28 20:17
Hej!

För dem som fått fakturor utskickade innan den 28 september så kan ni bortse från den faktura som skickats av misstag idag.

Publik
2020-09-25 19:20
I nuläget så är det EJ tillåtet med publik på några träningsmatcher/matcher som är i Moälvens IBKs regi.
Riskbedömningar/Krisplaner med mera måste göras innan för att publik skall få närvara.

Under vecka 40 så kommer Moälvens IBK, G/K, ÖIB, Nätra och Jäbo att hålla ett gemensamt möte mellan ordföranden för att försöka likrikta mellan alla föreningar. Där och då kanske även göra en gemensam riskbedömning/krisplan., Vi får de vart och hur detta slutar.

Detta publiksförbud gäller tills annat sägs.

/Styrelsen
Medlemsavgifter skickade
2020-09-17 09:58
Nu är medlemsavgifter skickade till alla lag födda 2010 - 2005.
Yngre spelare födda 2013 - 2011 kommer att skickas ut under nästa vecka. Detta då matcher är lite längre bort i tid för de yngre. Licenser måste hinna fixas innan första match för de äldre.

En del funderingar kommer säkert att bli då en del fått familjeavgiften på en separat faktura.
Systemet som gör denna fakturering håller koll på vilka som har en familjekoppling.
Mindre administrativt jobb för den som jobbar med ekonomin, ideell basis.

Ledare, 23/10 08:10
Ledare, 22/10 21:20