Scandic Örnsköldsvik
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Moälvens Innebandyklubb
Innebandy

Idrottsförsäkringar
 
Du som är aktiv i en förening som ingår i Svenska Innebandyförbundet omfattas av en idrottsförsäkring. Försäkringen ger dig ett bra grundskydd, till exempel om du råkar ut för en skada under träning, och är framtagen i samarbete med ditt förbund. 

Folksam försäkrar idag 9 av 10 idrottare i Sverige och har lång erfarenhet och engagemang inom sporten. Svenska Innebandyförbundet och Folksam arbetar för att minska antalet skador och skapa bra förutsättningar för träning. Därför har vi tillsammans telefonrådgivningstjänsten Råd och Vård för idrottsskador. 

Dit kan du som spelare, ledare eller förälder i någon av föreningar som ingår i Svenska Innebandyförbundet ringa och få råd om hur skador kan undvikas. Skulle du som spelar innebandy bedömas behöva mer än rådgivning ingår upp till två besök hos sjukgymnast och ett läkarbesök hos vårdgivare specialiserade på idrottsskador.
 
Mer information hittas via länken här nedan 
 

 

Råd & Vård

Råd och Vård för idrottsskador är en råd- och vårdtjänst och ingår i medlemsförsäkringen för fotboll, basket- och innebandyspelare samt för dig som orienterar. Dit kan du som är idrottare, ledare och förälder ringa och få råd om hur du förebygger skador och besvär som kan uppstå i samband med idrottsaktiviteter.

 

Så funkar Råd och Vård

Råd och Vård för idrottsskador är en medlemsförmån för dig i klubbar och föreningar inom Svenska Fotbollsförbundet, Svenska Innebandyförbundet, Svenska Basketbollförbundet och Svenska Orienteringsförbundet. 

När du ringer Råd och vård på 020-44 11 11 får du prata med en legitimerad fysioterapeut / sjukgymnast som är specialist på idrottsskador. Skulle den som idrottar bedömas behöva mer än rådgivning ingår upp till två besök hos sjukgymnast och ett läkarbesök hos vårdgivare specialiserade på idrottsskador. 

Om du har råkat ut för ett olycksfall hjälper sjukgymnasten dig att dokumentera och anmäla skadan direkt till oss. Har du frågor om försäkring eller ersättning ska du kontakta Folksam 0771-950 950.

 

Mer information kan fås via nedan länk 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
Sponsorer
Boka boende i anslutning till match eller motionslopp. För bästa pris se sponsorer i listen här ovan.