Innehåll i sammandragslåda

För att underlätta inför ett sammandrag eller match kan man boka in en låda där det finns ett litet startkit med prylar som kan behövas.

Det finns 4 lådor sammanlagt, varje låda innehåller följande:

* 1 st Smörgåsjärn (plats för 4 toast)

* 1 st kokplatta

* 1 st stor kastrull

* 2 st Tänger

* 1 st Perkulator

* 1 st Pumptermos 2,2 liter

* 1 st Kabelvinda 15m

* 1 st Förgreningsdosa 1,5m

* 1 st Diskborste

* 1 st Flaska diskmedel

Övrig komplettering görs av lagen själva.

Dessa lådor bokas via de länkar som ni ser nedan. Mer information om dessa lådor och hur ni hämtar dom får ni veta i bokningskalendern.

(Kan vara så att med tiden så ändras innehållet, men i skrivande stund så kommer de i alla fall att se ut på detta vis)

Bokning av sammandragslåda

Bokning görs via länken nedan:

Tänk på att inte koppla in fler smörgåsjärn än det som följer med lådan på samma uttag. Detta då smörgåsjärnet är på 2000w så en propp flyger lätt om det sätts in mer på samma fas.

Tänkvärt är att det finns EJ jour på anläggningarna ifall säkringen flyger.

Efter att bokning skett så får du som bokat, materialansvarige och en till i styrelsen ett mejl på att en bokning skett.
Men det är upp till er att ta kontakt med någon av föreningens utlämningsansvariga för att boka tid för hämtning.

Hans Danielsson - Materialansvarig

Jonas Hägglund - Materialansvarig

Pontus Nordin - Ordförande
070 - 698 08 88 (föreningsnummer)