Sammandragslådor
Bara att gå in och boka den låda som behövs.

Tänk dock på att inte lägga fler smörgåsjärn än det som följer med lådan på samma uttag.
Endast smörgåsjärnet är på 2000w så en propp flyger lät om det sätts in mer på samma fas.
Lite mer effekt än vad två vanliga har.
Tänkvärt är att det finns EJ jour på anläggningarna ifall säkringen flyger.

BOKNING GÖRS VIA NEDAN LÄNK

Efter att bokning skett så får du som bokat, materialansvarige och en till i styrelsen ett mejl på att en bokning skett.
Men det är upp till er att ta kontakt med någon av föreningens utlämningsansvariga för att boka tid för hämtning.

Maria Lundqvist 070 - 341 70 07
Föreningsnummer 070 - 698 08 88
Nytt inför säsong 2017/2018
Vi försöker underlätta en del saker kring lagen och allt roddande som det kan vara runt bland annat ett sammandrag eller match.
Framöver så kan man boka in en låda där det finns ett litet startkit med prylar som behövs till de kiosker som hålls inför matcher/sammandrag.

Vi kommer att köpa in 4 styckna lådor och i dessa så kommer det bland annat att finnas följande saker:

* 1 st Smörgåsjärn (plats för 4 toast)

* 1 st kokplatta

* 1 st stor kastrull

* 2 st Tänger

* 1 st Perkulator

* 1 st Pumptermos 2,2 liter

* 1 st Kabelvinda 15m

* 1 st Förgreningsdosa 1,5m

* 1 st Diskborste

* 1 st Flaska diskmedel

Övrig komplettering görs av lagen själva.

Dessa lådor bokas via de länkar som ni ser här nedan. Mer information om dessa lådor och hur ni hämtar dom får ni veta i bokningskalendern.

(Kan vara så att med tiden så ändras innehållet, men i skrivande stund så kommer de i alla fall att se ut på detta vis)