Information smittspårning
2021-04-15 11:20

Tror nog att alla lagen i dagsläget har gjort patron ur för säsongen. Tyvärr så blev säsongen långt ifrån vad någon kunnat önska sig.

Fungerar ej länken här ovan så kan ni hitta informationen under ledare/dokument/covid-19

Ni får gärna dela med era utav dokumentet till alla era familjer så att de också har detta i åtanke.

Ta hand om Er därute i vårt avlånga land!

Pontus Nordin

Information/Riktlinjer vid träning
2021-02-26 09:57
VIKTIG INFORMATION TILL SAMTLIGA!

LÄS NOGA OCH FÖLJ ALLA RIKTLINJER.

TACK FÖR VISAD HÄNSYN
Restriktioner Anläggningar
2021-01-26 14:54
Detta går ut till alla som har eller haft bokningar i våra anläggningar denna inomhussäsong som nu är igång.

Vi bifogar en PDF över maxantalet personer per anläggning, detta kommer även upp som anslag på respektive anläggning.

Beräkningarna bygger på pandemilagen och med hänsyn till arbetsmiljö, anläggningarna utformning och innehåll samt pandemiläget. Observera att maxantalet förutsätter att personer som vistas i lokalen håller rekommenderade avstånd i övrigt och inte samlas på mindre ytor i delar av lokalen.

•    Aktiva och ledare ska alltid komma ombytta till sina träningspass.

•    Användande av omklädningsrum och duschar får ej ske.

•    Toaletter får nyttjas till toalettbesök och tvätt av händer vid behov.

•    Kom strax före ditt pass och lämna anläggningen direkt i anslutning till att det är slut. Stanna inte kvar i anläggningen/hallen.

•    Hyrd tid gäller för ordinarie lag/grupp, det vill säga inga alliansgrupper, blandade grupper mellan föreningar eller mellan lag inom egna föreningen.

•    Barn som ska delta i träning bör mötas upp av ledare i entré som säkerställer att trängsel vid in- och utpassage undviks.

•    Vårdnadshavare eller annan medföljande ska ej vistas i lokalerna under träning.

•    Ledare och aktiva som är på plats ombeds att torka av ytor efter varje träning, dvs handtag, toaletter och sittytor som man använt  där risk för smittspridning kan finnas.

•    Ansvarig bokare/ledare (förening, skola, allmänhet) ansvarar för att följa riktlinjerna på anläggningarna. Viktigt att hålla reda på de fyra nivåerna av beslut: pandemilagen, regeringen/folkhälsomyndighetens riktlinjer och allmänna råd, riksidrottsförbundet samt sitt eget förbund.

/Fritidsenheten
Örnsköldsviks Kommun
Inställda matcher
2020-12-09 11:18
Förbundet har nu tagit ett beslut om att ställa in samtliga matcher fram till och med den 10 januari 2021.

Rekommendationen är också att helt ta paus från träningar under juluppehållet!
Finns även mer info om det via ovan länk.

Bra vore ifall barnen ändå rör på sig under jullovet. Gå och springa själva eller med någon av föräldrarna ute i det fria. Låt fantasin flöda på aktiviteter. Röra på sig i alla former är bra för hälsan.

Ta hand om er och håll avstånd!

Vi återkommer med mer info så snart vi har något.
Likheter mellan sarg och mellanvägg
2020-11-19 15:04
Skrivelser till kommunen har skickats då lärare glömmer mellanväggen nere. De som blir drabbade av mellanväggen blir irriterade över att väggen är nere i hallarna när träningen skall ske. Ibland så kan träningen bli av som planerat eller så kanske den inte går att utföra överhuvudtaget.

Likväl så blir lärarna på skolorna irriterade över att sargen lämnas kvar efter att man avslutat sin träning kvällen innan.

All sarg, mål m.m som VI har tagit fram skall också plockas bort efter oss ifall ingen kommer efter.

Är det någon som har en tid efter er bokade tid och de inte anlänt i tid. Då måste Ni plocka bort sargen, mål m.m.
Nästa hyresgäst får isåfall skylla sig själva ifall de inte kommer i tid. Eller så kommer de inte alls och det är precis det som hände igår.

Vid upprepade förseelser så debiteras en avgift från kommunen.

Pontus Nordin

Utbildningar Covid-19