Scandic Örnsköldsvik
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Utdrag ur belastningsregistret i idrottsföreningar
Från 1 januari 2020 ska alla idrottsföreningar inom RF kontrollera begränsat registerutdrag för ledare som har direkt och regelbunden kontakt med barn.  
 
Vi som förening har valt att ALLA ledare  och styrelsemedlemmar visar upp sitt register!
 
 
Mer information kan fås via följande länk https://www.rf.se/RFarbetarmed/Tryggidrott/ 
 
 
Kort fakta:
  • Förening/förbund ska begära utdrag av alla från 15 år i dess verksamhet som arbetar med eller på annat sätt har direkt och regelbunden kontakt med barn.
  • Barn är alla under 18 år.
  • Utdraget visar endast grova brott; mord, dråp, grov misshandel, människorov, sexualbrott, barnpornografibrott eller grovt rån.
  • Föreningen ska kontrollera utdraget och dokumentera att kontrollen har genomförts. Utdrag visas av den enskilde i original och återlämnas direkt. Inga utdrag ska arkiveras av föreningen, endast en notering om att kontroll är genomförd för viss person i viss roll får dokumenteras.
  • Registerutdraget behöver ej lämnas in i oöppnat kuvert. Utdraget är personligt och skall kunna användas flera gånger.
 
Belastningsregistret kan visas upp för någon av styrelsemedlemmarna som i sin tur "prickar" av att ni visat upp. Det finns möjlighet att lämna belastningsregistret i brevlåda på Öresvägen 10 i Själevad. 
 
Tack för att Ni hjälper till och ger vår barn en tryggare tillvaro!
 
 
Sponsorer
Boka boende i anslutning till match eller motionslopp. För bästa pris, kontakta info@moalvensibk.se