Scandic Örnsköldsvik
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Moälvens Innebandyklubb
Innebandy
Ledare

Utdrag ur belastningsregistret i idrottsföreningar
Från 1 januari 2020 ska alla idrottsföreningar inom RF kontrollera begränsat registerutdrag för ledare som har direkt och regelbunden kontakt med barn.  
 
Vi som förening har valt att ALLA ledare  och styrelsemedlemmar visar upp sitt register! Belastningsregistret kan visas upp för någon av styrelsemedlemmarna som i sin tur "prickar" av att ni visat upp.
 
 
Mer information kan fås via följande länk https://www.rf.se/RFarbetarmed/Tryggidrott/ 
 
Ansökning görs enklast via följande länk https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
 
Välj alternativet: Arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg
 
Välj alternativet att skicka till din folkbokföringsadress (det är inte godkänt att skicka direkt till föreningen). Efter det visas registeruppdraget upp för någon i styrelsen eller lämnas till Magnus Andersson, Solgårdsgatan 8.
 
Kort fakta:
  • Förening/förbund ska begära utdrag av alla från 15 år i dess verksamhet som arbetar med eller på annat sätt har direkt och regelbunden kontakt med barn.
  • Barn är alla under 18 år.
  • Utdraget visar endast grova brott; mord, dråp, grov misshandel, människorov, sexualbrott, barnpornografibrott eller grovt rån.
  • Föreningen ska kontrollera utdraget och dokumentera att kontrollen har genomförts. Utdrag visas av den enskilde i original och återlämnas direkt. Inga utdrag ska arkiveras av föreningen, endast en notering om att kontroll är genomförd för viss person i viss roll får dokumenteras.
  • Registerutdraget behöver ej lämnas in i oöppnat kuvert. Utdraget är personligt och skall kunna användas flera gånger.
 
 
Tack för att Ni hjälper till och ger vår barn en tryggare tillvaro!
 
 
Sponsorer
Boka boende i anslutning till match eller motionslopp. För bästa pris se sponsorer i listen här ovan.